Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisklåda

 
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Fisk är nyttig mat och bör ätas ett par ggr per vecka.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och skär den i skivor Skär fisken i tunna skivor Smöra en gratängform , klicka i lite smör i botten lägg ett lager potatis varva med fisken och den strimlade löken översta varvet enbart potatis klicka på lite smör ovanpå, vispa 1 msk med en halv liter mjölk, häll över och grädda i ugn 1 timma i 200 graders värme. Om du använder saltsill , så måste den läggas i vatten under natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.