Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisklåda med lök och senap

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God middag som min mamma alltid gjorde när jag var liten och som jag gör nu till min familj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att steka löken. Lägg den i botten på en smord ugnsform. Skär fisken i bitar och lägg den på löken. Blanda ihop grädde, kryddor och senap och häll det över fisken. Strö osten överst.
  2. Grädda i 200 grader ca 30 minuter. Servera kokt potatis och kokta gröna ärtor till. Och gärna en klick majonäs. Gott !

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Schnitt 31 mars 2010

    Hej hopp! Måste bara ge tusen komplimanger till denna rätten! Den är såå satanens god :D Mhv. Lainen

  • calka 21 april 2010

    Jag lade skivad potatis runt fisken i formen och fick dom färdiga smtidigt. JÄTTEGOTT !!!

  • Erith 18 maj 2010

    Fisken gick hem. Vi tyckte alla om den jättemycket. 15-årige sonen frågade efter den igen.

  • kekke46 4 december 2010

    En enkel och kryddig fisklåda den här var super god. Kommer att göra den flera gånger tack för receptet.

  • gottgris 29 mars 2011

    jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.