Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisklasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En variant på den vanliga köttlasagnen. Mycket uppskattad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º. skölj och torka fiskfileérna. Dela fileérna i 2-3 bitar.
  2. Vispa ut mjölet med lite mjölk i en kastrull. Tillsätt resten av mjölken, vin och salt. Koka upp under omrörning. Låt såsen sjuda i 3-5 minuter och tillsätt osten. Ställ åt sidan.
  3. Skala och tärna morötterna fint. Skölj och tärna sellerin, hacka lök och vitlöken.
  4. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs grönsakerna under omrörning tills de mjuknat något. Tillsätt spenat, oregano,salt och peppar.
  5. Smörj en ugnsäker form, ca 25X35cm.
  6. Häll lite av såsen i botten. Lägg på ett lager lasagneplattor. Fördela hälften av grönsaksblandningen över plattorna, lägg på fisken och resten av grönsaksfräset. Häll över vit sås, ett lager lasagneplattor och avsluta med det sista av såsen.
  7. Sätt formen i mitten av ugnen och gratinera i ca 40-45 min.
  8. Smaklig Måltid!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.