Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisklasagne

 
Skriv ut

En annorlunda lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och fräs i en kastrull. Häll i krossade tomater, fiskbuljongtärning och övriga ingredienser. Låt sjuda i cirka 10 minuter.
  2. Rör ihop créme fraiche, vispgrädde och mjukosten.
  3. Tina fisken cirka 20 minuter. Skär den i cirka 2 cm breda tärningar. Täck botten med lasagneplattor. Bred cirka hälften av ostsåsen i en ugnsform. Täck med lasagneplattor. Varva tomatröra och fisk till två fyllda lager. Täck med resten av ostsåsen.
  4. Grädda i 175 grader i cirka 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.