Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisklasange

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte hunnit pröva detta recept ännu.

Ingredienser

Instruktioner

Tomatsås: Skölj purjolöken och skiva den tunt. Hetta upp smör i en kastrull och fräs löken mjuk utan att den tar färg. Tillsätt krossad tomat, dillfrö och buljongtärning. Koka upp och sjud ca 5 min. Ostsås: Häll upp ostsåsen i en kastrull. Koka upp under omrörning. Tillsätt 1 dl riven ost och rör tills den smält. Dra kastrullen åt sidan. Häll lite av ostsåsen i botten av en ugnssäker form. Täck med ett lager lasagneplattor. Fördela hälften av tomatsåsen över. Lägg hälften av de tinade filéerna över, lite ostsås, lasagneplattor o s v. Avsluta med lasagneplattor och ostsås överst. Strö över 1 dl riven ost och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min. Servera genast med sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anneli321 24 juli 2009

    Rätt så god faktist! Är inte så förtjust i färdig ostsås , gör en egen nästa gång*ler* Ha det så gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.