Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskmuffins

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En lättlagad rätt som passar både barn och vuxna! Ät och njut! Även barnens favoritmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Smörj en muffinsplåt; ca 6-7 hål, med smör.
  2. Skär fisken i mindre bitar och lägg ner den i matberedaren. Kör ett par varv, blanda sedan ner alla övriga ingredienser utom grädden. Häll sedan i grädden så det blir bra konsistens, kanske mindre eller mera beroende på hur mycket vätska det finns i fisken.
  3. Dela upp smeten till ¾ i hålen.
  4. Grädda ca 10-12 minuter eller tills provstickan blir torr.
  5. Du kan äta pressad potatis och kokta gröna ärter till dessa goda muffins. Eller varför inte kokt ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.