Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpaket med matigt ris

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott. Ville inte handla med en trött och gråtande liten fröken och min sambo jobbar så dög det att göra något enkelt av vad jag kunde hitta hemma. Blev gott därför tänkte jag dela med mig. Hoppas någon mer gillar det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Lägg fisken i mitten på en bit folié. Pressa över citron. Krydda med dragron och salt. Lägg en liten klick smör överst. Vik sedan ihop folién till ett paket. Lägg in i ugnen i ca. 25 minuter. Öppna paketet försiktigt och känn på fisken så du vet att är klar. Häll olja och ris i en liten kastrull, tillsätt kokande vatten. När det är 10 minuter kvar tills riset är klart tillsätter du linser och majs. Om det behövs så häll i lite mera vatten. Servera gärna med någon god sallad.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.