Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpanetter med remouladsås

(1 kommentar)  
Fiskpanetter med remouladsås Fiskpanetter med remouladsås
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Om man gör fiskpanetter av hela torskfiléblocket är de goda som smörgåspålägg på ett knäckebröd eller utmärkta i lunchlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina fisken och skär den 1 ½ cm tjocka skivor. Salta och peppra. Vispa ägget. Vänd fisken först i ägg och sedan i ströbröd och lägg över på en tallrik.
  2. Stek fiskpanetterna i en stekpanna med matfett på svag medelvärme, ca 4 minuter per sida.
  3. Remouladsås: Blanda minifraiche, majonnäs och bostongurka. Smaka av med salt och peppar. Garnera med dill och servera, om man känner för det, med rivna morötter och äppelbitar samt kokt potatis eller potatismos.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • UllaC 24 mars 2010

    Lagade denna fiskrätt till middag idag och det var otroooligt gott. Använde inte bitar av torskblocket utan hade köpt portionsbitar av torskfilé, fryst, en nyhet av Findus. Perfekta storlekar till detta. Ligger 5-6 bitar i varje paket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.