Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpanna

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva löken. Fräs löken i matfettet i en traktörpanna. Tillsätt örterna. Häll över vin, buljong och crème fraiche. Krydda med salt och peppar. Skär fisken i portionsbitar. Sjud fisken i såsen ca 5 min. Red ev av med maizenaredning. Skala räkorna och strö över fisken. Servera med färsk potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.