Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar med frisk potatissallad på pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här serveras fiskpinnarna med en lätt och fräsch potatissallad med pepparrot och äpple. Om du inte vill duka på tallrik, kan du istället fyllla en wrap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär i kuber. Skär saltgurkan i strimlor. Kärna ur äpplena, skär i bitar och låt skalet vara kvar.
  2. Skala och riv pepparroten. Blanda med filmjölk och yoghurt. Blanda alla ingredienser till salladen. Låt vila i kylen.
  3. Stek fiskpinnarna i smör i en stekpanna tills de är frasiga.
  4. Lägg upp fiskpinnarna på en tallrik, riv över lite pepparrot och servera med potatissalladen. Serverar du med tortillabröd så fyll dem med fiskpinnar och potatissallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.