Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar med grönsakssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Stek gärna färsk panerad fisk istället för fiskpinnar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa och skölj potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skölj och halvera tomaterna. Gröp ur kärnorna och skär fruktköttet i små tärningar. Hacka gräslöken.
  2. Smaksätt minifraichen med ½ tsk salt, 1 krm mald vitpeppar och gärna 1-2 tsk råsocker. Vänd i tomattärningar och gräslök.
  3. Stek fiskpinnarna enligt förpackningens anvisningar, servera fiskpinnarna med potatis och grönsakssås. Bröd och sallad serveras till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.