Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar med smal remouladsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Hemmalagade fiskpinnar med god sås blir plötsligt en festrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i drygt 1 cm tjocka skivor. Vänd skivorna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar. Lägg fisken på smörpapper och låt paneringen torka en stund.
  2. Värm stekpannan och lägg i matfettet. Stek fiskpinnarna på medelvärme, ca 3 minuter per sida, tills fisken fått fin färg och är färdigstekt.
  3. Blanda minifraiche med lättmajonnäs, ättiksgurka, kapris, persilja och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Servera till nystekta fiskpinnar med kokt, pressad potatis, gräslök, limklyfta och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • viralottan 5 maj 2009

    Trodde att barnen skulle protestera mot såsen, så jag gjorde en särskild "barnsås", men det hade jag inte behövt för de älskade remouladsåsen. Detta ska jag göra många gånger!!! Högsta betyg!

  • Biinii 22 mars 2012

    Smakade inte alls som remouladsås, men var väldigt god ändå! Kommer göras fler gånger! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.