Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar med yoghurtsås och citrusris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och billig lunchrätt som man dessutom fixar på en halvtimme.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda currypastan med yoghurten till önskad styrka. Låt yoghurten dra en stund i kylskåp. Koka riset enl anvisning på förpackningen. Stek fiskpinnarna frasiga i smör. Citronbitare är en lite lyxigare variant som är lite mer fisk. Blanda det kokta riset med smör, riven citronskal, citronsaft och persilja. Smaka av med salt och peppar. Servera fiskpinnarna med yoghurtsåsen och en extra citronklyfta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 10 mars 2010

    Ser jätte gott ut jag ska testa detta recept imorgon!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.