Försökte idag komma på ett nytt sätt att tillreda fiskpinnar. Totade ihop denna rätt av vad som fanns hemma och hoppades det skulle bli ätbart. Döm om min förvåning när det inte bara blev ätbart, utan riktigt gott! Paneringen på fiskpinnarna tror jag har stor del i fylligheten. Nästa gång jag gör den ska jag prova att även ha i en del dill. Tack Kajsa Warg för ditt – ”man tager vad man haver.”
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Bara måste testa, superkul. Ett recept som är tvärtemot allt vad jag kallar för matsnobbism där just tex fiskpinnar blir mobbade. Tycker att allt som smakar gott är bra mat oavsett om det anses fint eller ej! Bravo!
Inte alls dumt, våga prova. Gjorde en pajdeg på 5 dl vetemjöl, 125gr smör och 3msk vatten. Bytte ut gurkmix mot dill. Kommer att göra fler gånger.