Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Lätt gjord gratäng som även är god att värma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset till gröt. Koka fisken i buljong, lök och morot. Häll av men spara buljongen.
  2. Blanda riset med uppvispat ägg, fisk och kryddor, späd med bulong till en lös smet. Häll smeten i en smord ungssäker form. Strö ströbröd över.
  3. Grädda i 225 grader ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.