Recept från kokboken "Fiskrätter" från 1955...
Instruktioner
- Ugn 225 grader.
- Följ anvisningen på makaronpaketet.
- Lägg makaroner i kokande saltat vatten och låt dem koka i 8-10 minuter. Spola dem och lägg dem i en eldfast smord form.
- Ansa och och skär purjon fint samt fräs den i matfett.
Vänd försiktigt ned den och fisken i makaronerna.
- Vispa lätt ihop ägg och mjölk. Krydda och slå äggstanningen över puddingen.
- Strö på riven ost och grädda i god ugnsvärme i 25 -30 min. tills den stannat och fått färg.
- Servera puddingen med skirat smör eller tomatketchup.
Publicerat den
16 november 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vilken höjdare ... en 55-års rätt som står sig än :-) Var paprikan skulle vara med det vette tusan ... eventuellt på tallriken eller ... Det enda jag ändrade på varfrån purjo till vanlig lök ... toppengott och full pott/ kram Bappi