Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpudding med torsk, räkor och fänkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vintrig mat som gör gott i själen. Comfort food när den är som bäst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och strimla löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Skär potatisen i tjocka skivor. Ansa och strimla fänkålen mycket fint. Skär torsken i 2 cm stora bitar.
  3. Varva potatis, lök, fänkål, fisk, räkor och hackad dill i en smord ugnsform.
  4. Rör samman ägg, grädde samt vin och krydda med salt och peppar.
  5. Häll blandningen i formen och dunka därefter formen lätt i bordet så att vätskan fördelas jämnt.
  6. Grädda i mitten av ugnen i ca 40 minuter eller tills puddingen har fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.