Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskrulader i vitt vin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabblagat och gott. Jag brukar göra dessa på hajmal (pangasius) men det går att göra på vilken fast vitfisk som helst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Dela fiskfiléerna på längden. Krydda med salt och peppar. Lägg räkorna i den tjocka änden av filéerna och rulla ihop till rulader.
  3. Ställ ruladerna på högkant tätt ihop i en ugnsform (gärna en med lock). Smula över buljongtärningen och slå över vatten och vin. Det ska bli fullt så ruladerna är täckta av vätskan.
  4. Lägg på lock eller folie och grädda i ugnen i ca 25-30 minuter.
  5. Servera med potatis och limeaioli. Knorrs kalla citron och dillsås (pulver) är också god till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.