"Den lufttorkade skinkan ger en spännande smakbrytning till fisken.
Och som alltid väljer italienarna en fräsch dressing till sin fisk i stället för att gömma smakerna i en tung sås"
Instruktioner
- Ugn 200°
- Pressa citronsaft över fisken och låt dra cirka 30 minuter.
- Krydda fisken med salt och peppar och rulla ihop till rullar. Lägg 2–3 salviablad på varje fiskbit.
Skär parmaskinkan i breda strimlor, cirka 2 centimeter, linda in fisken i skinka.
- Lägg fisken med skarven nedåt i en smord ugnssäker form och droppa på olivolja.
- Baka i mitten av ugnen cirka 20 minuter. Servera fisken med dressingen.
- Dressing:
Rosta pinjenötterna i en torr och het stekpanna. Häll olivolja, citronsaft och kapris i en kastrull. Vid servering värms dressingen försiktigt. Blanda i pinjenötterna och smaka av med salt och peppar.
- Lycka till!
Publicerat den
17 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar