Såser är a och o. Denna fisksås är trots sin enkelhet så underbart god att det nästan krävs sked för att få i sig minsta lilla gnutta. Överkurs finns i slutet av receptet för de som önskar.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jättegod till panerad fisk. Behövs lite redning annars blir den väldigt simmig tycker jag.
Väldigt god..och den tjocknar om den får koka ihop lite och sen stå ett tag
Jag tog fram fryst rödspätta och lade i kylskåpet i morse, men den hade inte tinat riktigt när jag kom hem. Det gick dock att krydda och rulla ihop den, så efter att ha gjort det, kokade jag den lite försiktigt i en kastrull med vatten samtidigt som jag gjorde såsen. När både fisk ochg sås var så gott som klar, lade jag i fisken i såsen en kort stund. Det var jättegott och även maken, som så smått börjar tröttna på alla nya recept jag provar - (varför kan man inte få hederlig husmanskost längere?) var positiv. Det gick fort att göra och smakade jättebra!
Stort Tack för ett fantastiskt recept. Mycket gott. Nu är jag så mätt, så mätt. Tror att risken, för den där extraportionen, är ganska stor..... Men vad gör väl det, när man äter detta goda på en söndag?