Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En underbar fisksoppa som är nåt verkligen extra

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna, koka skalen i en 1/2 l vatten 5-10 min. Koka riset. Värm oljan,lägg i saffran skivad lök,purjolökoch vitlök, fräs lätt.Häll i tomater,vatten,buljongtärningaroch kryddor. Koka 15 min under lock.Lägg i bitar av fisken,koka ytterligare 5-7 min. Lägg i ris, skaldjur och vin. Låt det bli varmt,strö över persilja Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.