Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pröva den här fisksoppan och njut

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken så att den går lätt att skära Skiva och fräs purjolöken ( 1 Liten el. halv stor) i lite smör en stund. Tillsätt tomaterna , humersoppasn, fiskbuljongen och saffrane.t. Låt puttra ett par minuter . Tillsätt den i bitar skurna fisken och koka på svag värme tills den är färdig ( ca 5 min.) Tillsätt resten av ingredienserna och låt det bli varmt. Kan serveras med avioli eller vitlöksyogurht .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.