Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och krispig soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna paprikan. Hacka löken. Fräs detta i smör i en stekpanna. Ta mjöl, grädde, vatten, buljong och koka upp det i en kastrull. Låt det sjuda i ca 5 min. Skär fisken i 3x3 cm stora kuber. Lägg i dem i kastrullen ihop med lök och paprika. Salta och låt sjuda tills fisken är vit. Strimla salladen. När fisken är klar, lägg i osten, dillen och den strimlade isbergssalladen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mariba 11 september 2008

    Jag fick det här receptet av en jobbarkompis för några år sedan, och det är min sambos absoluta favoritsoppa. Snabb, enkel att göra och supergod! Jag brukar ibland göra en "lyxigare" variant och byta ut buljongen mot hummerfond, torsken mot lax och i slutet tar jag med räkor eller kräftstjärtar.

  • mammis 24 mars 2009

    Ja denna soppan kommer jag att göra flera gånger,Den var jättemumsig Okey färska räkor och riktig grädde gjorde den ju inte sämre. En klar femma :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.