Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Rensa räkorna och koka skalen i 1 liter vatten i 10 minuter. Sila bort skalen och sjud fisken i räkspadet. Fräs smör och olja. Lägg i hackad lök, strimlad purjo och fint tärnade grönsaker. Strö över saffran. Låt fräsa under omrörning i 10 minuter. Häll i tomater, buljongtärning och kryddor. Späd med räk- och fiskspad och lite vatten. Sjud sakta i 20 minuter. Tillsätt vin och smaka av. Lägg i fisk och skaldjur och värmsoppan. Strö övergrönt. Servera med aioli ochbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.