Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa á la Carola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God fisksoppa som även passar för LCHF:aren. Justerat kryddorna till stor bokstav bytt ut 1 burk krossade tomater till 500 g krossade tomater (viste inte att det fanns olika storlekar, har aldrig hittat någon annan storlek på krossade tomater)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs finhackad lök och vitlök i smöret till simmig konsistens. Häll i krossade tomater, grädde, crème fraiche, fiskfond och curry. Krydda med vit- och citrinpeppar efter smak. Ev lite salt. Låt koka i 15 minuter. Dela fiskblocket i tärningar, lägg i och koka ytterligare 5 minuter. Rör ner finhackad persilja i soppan före servering. Servera soppan med knaperstekt bacon och ev knäckebröd.
  2. Om ni tycker att soppan har för tjock konsistens kan den spädas med lite vatten, själv gillar jag den tjock.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • inascott 21 juni 2011

    Gjorde den idag och jag tycker att den är mycket god och lättlagad. Kommer att göra den många gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.