Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa à la Kråkåsen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God fisk- och skaldjursoppa som värmer gott...servera med gott bröd till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken.
  2. Fräs löken i Milda flytande margarin i en gryta. Pressa ner vitlök, tillsätt curry, och låt det fräsa ytterligare någon minut.
  3. Dela blomkål i små buketter, skala och skär potatis i ca 1 cm tjocka skivor.
  4. Tillsätt blomkål, potatis, buljongtärningar, vatten och Milda Mat i grytan. Låt allt koka under lock ca 10 minuter.
  5. Skär fisken i lagom stora bitar, tillsätt fisken och sjud soppan i ytterligare ca 5 min.
  6. Vänd ner räkor spara några till garnering och finrivet citronskal i soppan.
  7. Häll upp i varma djupa tallrikar garnera med persilja och resten av räkorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.