Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa á la lotti

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

God lite lyxigare fisksoppa att bjuda på .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötter och skiva i 2 cm bitar. Skala potatis och skär i klyftor. Skala jordärtskockorna -är dem stora dela dem på mitten. Dela löken i fyra bitar Skär upp fänkålen i så de blir jämnstora med morötterna, spara på den gröna dillen och använd till dekoration. Skär fisken i kuber 2 x 2 cm.
  2. Häll upp vatten i kastrullen så det täcker rotsakerna och potatisen . Salta och peppra efter tycke och smak. Lägg i saffranen.
  3. Koka upp allt utom fisk och räkor efter 10 min lägg i fisken. Koka ytterliggare 5 min. så att fisken blir klar .
  4. Lägg i räkorna och bara se till dem värms upp inte koka för då blir dem sega .
  5. Innan servering så strö över fänkålsdillen . Servera gärna med aioli och ett gott vitlöksbröd .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.