Syrligt, starkt och friskt. Fruktsalsan förvandlar denna soppa till en annorlunda upplevelse.
Instruktioner
- Skär fisken i bitar och salta den. Skär fänkålen och löken i bitar.
- Salsa:
Skala grapefrukten hinnfri och skär ut hinnfria klyftor med en vass kniv (gärna en filékniv).
Dela, kärna ur och ta avokadoköttet ur skalen. Skär grapefrukt och avokado i små bitar och blanda. Krydda med pressad vitlök, sambal oelek och persilja.
Fräs fänkål och lök hastigt i olja i en gryta. Håll på vin, vatten, hummerfond och grädde.
Låt soppan koka upp.
Lägg i fisken och låt den sjuda på svag värme i 4-5 min.
Servera i skålar och lägg i salsan.
- Väl bekomme!
Publicerat den
14 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar