Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med granatäpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova granatäpplekärnor till fisk. De ger den mustiga fisksoppan ett lyft!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar. Skala och skiva vitlöken. Skölj och strimla purjolöken. Fräs vitlök och purjolök i smör i en kastrull.
  2. Tillsätt tomatpuré, buljong och färskost. Koka upp och lägg i fisken. Låt sjuda på svag värme i ca 3 minuter. Häll i granatäpplekärnor och spenat.
  3. Servera fisksoppan med en klick matyoghurt och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.