- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En värmande soppa med ett härligt sting med inspiration från asien. Lika lätt att göra som att äta.
Instruktioner
- Koka upp vatten i en kastrull, lös upp buljongen i vattnet. Pressa ner vitlöksklyforna i buljongen.
- Tillsätt kokosmjölken och kokosgrädden och rör om tills alla klumpar är upplösta. Tillsätt skalet och limesaften, sambal oelek, chilipulver och ingefära.
Låt koka upp
- Skär fisken i tärningar och låt dem koka med i soppan tills de är genomkokta, ca 10-15 minuter beroende på storleken på fiskbitarna.
- Tillsätt vattenkastanjer och bulgur och låt det bli genomvarmt.
Smaka av med salt och peppar.
Publicerat den
25 maj 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vad är kokosgrädde?