Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med kokos och lime

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En värmande soppa med ett härligt sting med inspiration från asien. Lika lätt att göra som att äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten i en kastrull, lös upp buljongen i vattnet. Pressa ner vitlöksklyforna i buljongen.
  2. Tillsätt kokosmjölken och kokosgrädden och rör om tills alla klumpar är upplösta. Tillsätt skalet och limesaften, sambal oelek, chilipulver och ingefära. Låt koka upp
  3. Skär fisken i tärningar och låt dem koka med i soppan tills de är genomkokta, ca 10-15 minuter beroende på storleken på fiskbitarna.
  4. Tillsätt vattenkastanjer och bulgur och låt det bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fenka 2 maj 2013

    Vad är kokosgrädde?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.