Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med lax och torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Klar favorit här hemma. Går snabbt att göra men smakar som om den hade kokat länge :)

Ingredienser

Instruktioner

Skär fisken i 3 cm kuber. Strimla purjolöken, finhacka vitlöken och fräs i olja. Tillsätt salt, kryddor, vatten, fond, vin, grädde och crème fraiche och låt sjuda ca 10 minuter. Lägg i fisken, koka upp och sjud tills fisken är klar. Tillsätt räkorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.