Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med lök, tomat och morot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Räcker gladeligen till 5-6 personer

Ingredienser

Instruktioner

Halvtina och skär fiskfilén i ca 3 cm tärningar. Skala och hacka lök och morötter. Skär tomaterna i tärningar. Fräs lök och morötter i olivoljan i en kastrull ca 2 minuter. Tillsätt tomattärningarna. Rör i paprikapulver och timjan. Låt fräsa ytterligare ca 3 minuter. Tillsätt buljongen, rör om och låt koka ca 20 minuter under lock. Lägg i fiskbitarna och sjud ytterligare 8-10 minuter. Ta från värmen och mixa soppan. Smaka av med salt och peppar. Låt koka upp. Värm vitlöksbaguetterna enligt anvisningarna på förpackningen. Servera soppan med brödet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.