Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa mend smak av curry och tomat

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mmmm gott

Ingredienser

Instruktioner

Fräs purjo och vitlök i margarin i en gryta. Observera att purjolök lätt blir bränd. Pudra över curryn och låt den fräsa med i någon minut. Tillsätt tomater, vatten och buljongtärningar. Rör ner potatis och morötter. Låt soppan koka tills rotfrukterna är mjuka, ca 20 minuter. Tillsätt crème fraiche, fisk och dill. Nu ska soppan bara sjuda. Soppan är färdig när fiskköttet är vitt och fast, det tar ca 5 minuter. Om soppan är mycket tjock späd med vatten. Tillsätt ev. mer buljongtärning. Garnera med färska örter. Servera med bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.