Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskspett

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott att grilla

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i kuber ca 2 x 2 cm. Blanda allt till marinaden, lägg i fisken och låt stå svalt ca 1 timme.
  2. Skär squashen på längden till remsor, använd potatisskalare. Rulla ihop remsorna två och två. Varva lax, marulk och squashrullarna på spetten. Grilla ca 8 min, vänd efter halva tiden.
  3. Mixa eller hacka basilika och rör ihop med youghurt.
  4. Smaka av med honung salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.