Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskspett i vinmarinad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Med en färdig soja med skaldjurssmak får fisken en perfekt marinad som ger sälta och förstärker smaken av havets läckerheter. Lite pyssel är det att strimla grönsaker och sedan koka dem lätt för att vidare linda dem kring fiskbitarna. Men det blir verkligen stilfullt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj fisken och skär den i ca 3x3 cm stora bitar. Blanda marinaden. Häll den över fisken och räkorna. Täck över. Låt stå i ca 1 timma.
  2. Skölj squashen och skala moroten. Skär skivor på längden med en osthyvel. Koka strimlorna i 1 minut, kyl sedan i kallt vatten. Linda squash runt laxen och morot runt den vita fisken. Trä på träspett som legat i blöt en stund. Grilla i ugn i 200 grader eller på utegrillen ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.