Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lätt middag, väldigt fettsnål.

Ingredienser

Instruktioner

Koka fisken i lättsaltat vatten 15 min. Red mjöl margarin och mjölk. Äggulorna rörs i samt fiskköttet som mosats lite med gaffel. Vispa vitorna till hårt skum. Rör försiktigt ned i smeten. Täck en smord hög form med ärter. Häll smeten över. Ugn 200 grader ca 40 min. Öppna ej ugnsluckan de första 30 minuterna. Serveras med ris eller potatis och smält smör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bappi 31 maj 2011

    Allså så gott och så enkelt ... tack :-) Full pott med poäng/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.