Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisktärningar med pennepasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med spenat, ingefära och lime.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisktärningarna. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda vatten och crème fraiche, låt koka upp. Blanda ner fisktärningarna och låt dra i 4 min på svag värme. Tillsätt därefter spenat, riven ingefära och limesaft och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mbroberg 25 januari 2011

    Supergott. Man kan dock med fördel göra mer sås, dvs mer cremefraiche och vatten. (5 dl + 2 dl)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.