Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fjärilskotlett med dragonsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka av köttet med hushållspapper. Snitta i fettkanten, så inte kotletten böjer sig på järnet. Stek köttet i en stekpanna med matfett, ca 2-3 minuter per sida. Salta och krydda med peppar under stekningen.
  2. Skala och hacka löken. Fräs den i en kastrull med matfett. Tillsätt grädde, vatten, fond och soja. Låt såsen koka ihop så att den blir simmig. Tillsätt persilja och dragon. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med kokt potatis, sallad och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.