Grönsakscouscous var toppengod.
Instruktioner
- Lägg fram kotletterna så de tempereras, snitta feta kanter. Förbered lök och morot och spola de gröna ärterna med varmt vatten så att de tinar. Koka upp buljong och smör i en kastrull och rör ner couscousgrynen. Lägg på lock och ställ kastrullen åt sidan i 5 - 6 minuter.
- Krydda och stek kotletterna i lite smör på medelvärme 2 - 3 minuter på varje sida. Värm oljan i en kastrull och lägg med lök och morot, rör om och låt löken mjukna. Krydda med citron, rosmarin, salt och socker. Vänd ner ärterna och låt dem bli varma.
- Rör om couscousen så den blir fluffig, vänd ner grönsakerna. Lägg upp grönsakscouscous på ett stort varmt serveringsfat. Lägg kotletterna ovanpå och pudra en blandning av paprikapulver och kajennpeppar över alltsammans.
Publicerat den
17 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar