Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fjärilskotletter med grönsakscouscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grönsakscouscous var toppengod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fram kotletterna så de tempereras, snitta feta kanter. Förbered lök och morot och spola de gröna ärterna med varmt vatten så att de tinar. Koka upp buljong och smör i en kastrull och rör ner couscousgrynen. Lägg på lock och ställ kastrullen åt sidan i 5 - 6 minuter.
  2. Krydda och stek kotletterna i lite smör på medelvärme 2 - 3 minuter på varje sida. Värm oljan i en kastrull och lägg med lök och morot, rör om och låt löken mjukna. Krydda med citron, rosmarin, salt och socker. Vänd ner ärterna och låt dem bli varma.
  3. Rör om couscousen så den blir fluffig, vänd ner grönsakerna. Lägg upp grönsakscouscous på ett stort varmt serveringsfat. Lägg kotletterna ovanpå och pudra en blandning av paprikapulver och kajennpeppar över alltsammans.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.