Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderbär- och äppelgelé

 
Skriv ut

Här kommer ytterligare ett gelérecept som är väl värt att pröva.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och rensa bären. Skölj och dela äpplena i småbitar och lägg i en kastrull med vatten så det precis täcker. Sjud 20-25 minuter. Låt massan självrinna i en silduk en timma.
  2. Mät och blanda i socker och citronsaft. Sjud 10-20 minuter. Gör geléprov.
  3. Skumma och häll på rena, varma glasburkar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.