Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderblomsaft

 
  • Tid: 5 dagar 30 minuter
Skriv ut

Läskande sommarsaft som förvaras i frysen. Går att skeda upp frusen direkt ur bytten.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg blomklasar varvat med tvättade, skivade citroner i ett kärl (jag använder en rostfri hink med lock). Strö över citronsyran. Lös upp sockret i kokande vatten och häll det över. Sätt på ett lock och låt stå svalt i 5 dygn. Sila ifrån och häll upp i byttor för frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.