Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderblomsparfait

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Oj vadgott tillsammans med mixade jordgubbar och ostkaka.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker pösigt. Vispa grädden hårt och vänd ner den i äggsmeten. Tillsätt skalet och saften från en citron samt flädersaften. Häll upp smeten i en rund form (typ sockerkaksform). Ställ formen i frysen minst fem timmar eller över natten. Innan du ska servera den så tag upp den och spola formen med hett vatten. Stjälp upp parfaitén på ett fat och servera med mixade bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.