Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädergelé

 
Skriv ut

En lätt dessert i dubbel bemärkelse. Svängs snabbt ihop, men fordrar några tillar i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Värm flädersaft, vatten, socker och citronsaft i en kastrull. Ta upp och låt gelatinbladen smälta i kastrullen.
  2. Häll upp i en form. Ställ i kylen och låt gelén stelna ca 3 timmar. Tärna gelén och lägg upp i glas. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.