Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderpannacotta med jordgubbstopp

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Härligt fräsch dessert som kan förberedas och stå klar när gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, saft, gelésocker, vaniljsocker och apelsinskal i en kastrull och koka i ½ minut. Häll upp i små portionsglas/skålar och ställ i kylskåp fram till servering, minst ett par timmar.
  2. Vid servering: Dela jordgubbarna i små bitar och blanda med socker och limeskal. Fördela blandningen på pannacottan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.