Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädersnaps

 
Skriv ut

Somrig och god snaps till alla stora som små kalas.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj blommorna noga. Lägg blommor och citronskal i en glasburk, fyll på med vodka. Se till att allt täcks av spriten. Skruva på locket och låt snapsen mogna i rumstemperatur under 3-5 dagar. Sila av blommor och citronskal. Nu har du en essens som skall späs ut med vodka till önskad smakstyrka. Jag brukar använda 2 delar essens till 4 delar sprit. Servera väl kyld.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.