Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädersoppa med jordgubbsgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kall soppa med vårsmak. Spara några jordgubbar till garnering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp saft och vatten i en kastrull. Rör ut potatismjölet i lite kallt vatten. Ta kastrullen från värmen och häll ner redningen i en fin stråle under omrörning. Ställ tillbaka kastrullen och låt soppan få ett hastigt uppkok. Häll upp i en serveringsskål och låt kallna.
  2. Jordgubbsgrädde: Vispa grädden och smaksätt med vaniljsocker. Spara fyra jordgubbar till dekoration, skär ner resten i grädden. Servera soppan i tallrikar med jordgubbsgrädden och toppa med en hel jordgubbe.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.