Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläkskfilé med jordgubbar och grönpeppar

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Grönpeppar kallas även för madagaskarpeppar. Tips: Servera gärna ärtsallad med yoghurt och vitlök till. Recept på salladen har jag i min kokbok.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén fri från senor och hinnor. Dela filen i två bitar. Skölj och snoppa jordgubbarna. Mixa peppar och jordgubbar till en slät pure.
  2. Vänd ner köttet i blandningen. Låt stå minst 12 timmar i kylen.
  3. Torka av det mesta av marinaden. Salta och grilla köttet ca: 15 minuter runt om till 65 grader innertemperatur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.