Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskbensgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En billig och mustig gryta med fläskben och rotsaker.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn fläskbenen runt om. Lägg i den delade löken och även vitlöken som är delade i mindre bitar. Bryn allltsammans. Salta och peppra. Tillsätt de skalade rotsakerna och bryn en stund till( helst i en stekgryta). Häll på vatten och lägg i periljestjälkarna. Lägg på locket och efterstek ca 1½ timme.

Kommentarer (1)

  • vardagsgourmet 20 oktober 2009

    Det här ger verkligen bardomsminnen. Det här var en av älsklingrätterna mina barn ofta bad om. mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.