Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfärsbiffar från grillen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med hjälp av en matberedare kan du lätt göra din egen köttfärs. Krydda färsen med salt, persilja och paprikapulver och tillaga det hela på grillen. Det blir saftiga biffar med härlig grillsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bogfläsket i bitar och lägg i en matberedare med kniven i. Hacka köttet till mindre bitar. Tillsätt ägg och potatismjöl. (Eller kör med färdig fläskfärs).
  2. Skala löken, dela den i 3-4 bitar och lägg den i matberedaren. Tillsätt persilja, salt och paprikapulver och kör allt till en smidig färs, men inte längre än att den håller ihop. Det blir godare biffar om köttet är grovhackat.
  3. Forma färsen till 8 biffar, runda eller avlånga, och pensla dem med olja. Grilla biffarna över glöd tills de får färg på båda sidor och är genomstekta. Beräkna ca 10-15 minuters grilltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.