Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfärskotletter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätta att göra och smakar nästan som om det va fläskkotletter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda skorpmjöl med mjölken, blir färsen för hård späd med vattnet. Smaksätt väl. Forma dem så det ser ut som kotletter, ca 1 cm tjocka. Stek dem gyllenbruna. Häll lite vatten i stekpannan och lägg sedan ett lock över eller sätt in dem i ugnen (175 gr) i ca 30 minuter.
  2. Servera med hemmagjort potatis mos och lite grönsaker.

Kommentarer (1)

  • annikabahamas 12 januari 2012

    attans va goda , och enkelt ... mums , sa svenskt med potatismos . njuter .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.